EGW-NewsHaloAlle nyheterSnakeDrone - Vinner Xbox FanFest EU Final
SnakeDrone - Vinner Xbox FanFest EU Final
1874
0
0

Kom til slutten av Xbox FanFest EU-finalen. På mesterskapet, som ble holdt online 19. mars, kjempet 16 europeiske lag om en premiepott på $20 000. Vinneren av turneringen var SnakeDrone-laget, som i den store finalen i konkurransen tok for seg det franske XEO-laget med en score på 3:0.

Det er trygt å si at den fremtidige vinneren gikk gjennom hele turneringen i ett åndedrag, og beseiret Vexed Gaming (2:0), QuadiosHHze (3:0), XEO (3:1) og Alcatraz (3:0) på sin vei. Vel, i den avgjørende kampen utspilte laget igjen XEO (3:0), takket være at de tjente $7000.

Chicken.gg

Gratis edelstener, pluss daglige, ukentlige og månedlige boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Det skal bemerkes at Natus Vincere-laget også deltok i mesterskapet, som tok fjerdeplassen og tjente $2000. En annen kjent eSports -representant, Vexed Gaming, ble nummer 7-8, og tjente dermed $1000.