DADA erstattet FRONG i Overwatch- som en del av T1
2247
0
0

På T1 Twitter-kontoen var det nyheter for fans av Overwatch-listen til T1 og fans av eSports-klubben. Listen vil forlate lagets støtte Seok 'FRONG' Ki-hoon. Plassen hans ble tatt av Jeon 'DADA' Chang-young.

FRONG var på vaktlisten fra 10. februar i år til 19. mai. I løpet av et par måneder var han i stand til å konkurrere i to arrangementer med lagkameratene. Han vant ZOTAC CUP Overwatch Community Tournament - Asia #1, en liten turnering med fire deltakere og en premiepott på $350. Den viktigste kontantbelønningen der var $200. Senere spilte laget på TEN 2022 Overwatch Special Match #1 og tok 3.-4. plass av 4 mulige. I motsetning til ZOTAC CUP var premiefondet for denne turneringen ikke $350, men $4.125. FRONs karriere begynte i februar 2019. I løpet av sin karriere klarte han å opptre under merkelappen til slike klubber som Specific Future Gaming, Heron, Ares gaming, Innocent Revolters, WGS Phoenix, Incendia Evolution og T1. I 3 år har koreaneren tjent mer enn $4100 i premiepenger.