en
ua
en
EGW-NewsLoLAlle nyheterTeam Liquid Academy ble vinneren av LCS Proving Grounds Spring 2022
Team Liquid Academy ble vinneren av LCS Proving Grounds Spring 2022
5168
0
0

LCS Proving Grounds Spring 2022 har nådd slutten. På mesterskapet, som ble arrangert fra 15. mars til 16. april i et blandet format, kjempet 20 ungdomslag fra Nord-Amerika om en premiepott på $100 000. Vinneren av turneringen ble Team Liquid Academy, som i den store finalen var sterkere enn 100 Thieves Academy med en score på 3:2.

Mesterskapet for den fremtidige vinneren var en lek da Team Liquid Academy slo Winthrop University (2:0), FlyQuest Academy (2:1), Cloud9 Academy (2:1) og Golden Guardians Academy (3:1) én etter én, tar seg til den store finalen.

Chicken.gg

Gratis edelstener, pluss daglige, ukentlige og månedlige boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

På sin side begynte 100 Thieves Academy, den andre finalisten i mesterskapet, sin reise med en seier over No Team (2:0), hvoretter laget tapte mot Golden Guardians Academy (0:2) og falt i den nedre braketten. Her klarte Goldenglue sine avdelinger å utkonkurrere 100 Thieves Next (2:0), CLG Academy (2:0), Cloud9 Academy (2:0), Immortals Academy (3:1) og Golden Guardians Academy (3:0), noe som gjør det til finalen.

I den avgjørende kampen fikk Team Liquid Academy en viljesterk seier over 100 Thieves Academy (3:2), takket være at de tjente $30 000.

Resultater av LCS Proving Grounds våren 2022

• 1. plass: Team Liquid Academy - $30 000.
  • 2. plass: 100 Thieves Academy - $20 000
  • 3. plass: Golden Guardians Academy - $15 000.
  • 4. plass: Immortals Academy - $10 000.
  • 5.-6. plass: FlyQuest Academy og Cloud9 Academy - $7500.
  • 7.-8. plass: Dignitas Academy og CLG Academy - $5000.
  • 9.-12. plass: Taco Gaming, Evil Geniuses Prodigies, 100 Thieves Next og Immortals AOE.
  • 13.-16. plass: Evil Geniuses Academy, No Team, Winthrop University og TSM Academy.
  • 17.-20. plass: Maryville University, Maryville University SWS, Wildcard Gaming Aces og Wildcard Gaming.