en
ua
en
EGW-NewsHaloAlle nyheterUniversity of North America —vinner UGC Collegiate Spring League
University of North America —vinner UGC Collegiate Spring League
1995
0
0

Kom til slutten av UGC Collegiate Spring League. På mesterskapet, som ble holdt online fra 8. april til 16. april, konkurrerte 48 lag fra Nord-Amerika om en premiepott på $7500. Vinneren av turneringen var University of North America-laget, som slo Ryerson University 4:2 i den store finalen; 4:1.

Under mesterskapet slo det nordamerikanske laget Utah (3:0) og UAH Blue (3:0), hvoretter de tapte mot Rutgers (2:3) og falt i den nedre braketten. Her klarte University of North America å gå tilbake til spillet, og stengte suksessivt Full Sail (3:2), UIUC Orange (3:0), Texas State (3:1), Rutgers (4:1) og Boise State (4:0) tar seg til den store finalen.

Chicken.gg

Gratis edelstener, pluss daglige, ukentlige og månedlige boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

I den avgjørende kampen beseiret laget Ryerson University med en score på 4:2; 4:1, og tjener dermed 4000 dollar.

Resultater fra UGC Collegiate Spring League

• 1. plass: University of North America - $4000
  • 2. plass: Ryerson University - $2000
  • 3. plass: Boise State University - $1000
  • 4. plass: Rutgers University - $500.
  • 5.-6. plass: Utah Valley University Black og Texas State University.
  • 7.-8. plass: UAH Blue og UIUC Orange.
  • 9.-12. plass: University at Buffalo, ASU Kinetic, University of Tennessee Peach og Full Sail Armada.
  • 13.-16. plass: University of Oklahoma, University of North Carolina i Charlotte, BGC Scarlet og New Mexico State University.