en
ua
en
EGW-NewsVALORANTAlle nyheterNearest Airport ble mester Nerd Street Gamers: Summer Championship - Open 1
Nearest Airport ble mester Nerd Street Gamers: Summer Championship - Open 1
2130
0
0

The Nerd Street Gamers: Summer Championship - Open 1 har nådd slutten. På mesterskapet, som ble arrangert online fra 11. april til 13. april, kjempet 64 nordamerikanske lag om en premiepott på $3500, samt ratingpoeng i NSG: Sommermesterskapstabell. Vinneren av turneringen ble Nearest Airport-laget, som i den store finalen var sterkere enn Complexity Gaming med en score på 2:0 (Haven - 13:7; Bind - 13:5).

Som en del av mesterskapet holdt Nearest Airport selvsikkert ut i to spilledager, der laget spilte ut Aspyre (2:0), T1 (2:0), Akrew (2:1) og Moon Raccoons (2:0). I finalen i konkurransen, beseiret det nordamerikanske laget selvsikkert Complexity Gaming (2:0), takket være at de tjente $1 750.