en
ua
en
EGW-NewsPUBGAlle nyheterViolet Aggressive Gorillas vant Frag League Nordic Championship Season 8 Playoff
2175
0
0

Frag League Nordic Championship sesong 8 Playoff har kommet til slutten. Som en del av mesterskapet, som ble arrangert online fra 22. mai til 12. juni, konkurrerte seksten lag fra Nord-Europa om en premiepott på $20.509. Vinneren av turneringen var Violet Aggressive Gorillas-laget, som scoret 206 poeng totalt på slutten av arrangementet.

Turneringen for den endelige vinneren begynte med en seier den første uken, hvor Violet Aggressive Gorillas tjente 53 poeng. I den andre uken viste laget også perfekte prestasjoner, og tok igjen første linje og tjente 56 poeng. I den tredje uken hadde laget en liten nedgang, som et resultat av at det bare tok en åttende plass, men i den siste uken ble Violet Aggressive Gorillas igjen best, etter å ha klart å score 74 poeng.