EGW-NewsPUBGAlle nyheterNewHappy ble mester PUBG Champions League 2022 - Spring
NewHappy ble mester PUBG Champions League 2022 - Spring
2746
0
0

PUBG Champions League 2022 - Våren har kommet til en slutt. På mesterskapet, som ble arrangert fra 1. mars til 11. april i Shanghai på VSPN Studio-siden, kjempet 24 lag fra Kina om en premiepott på $629 093, samt åtte billetter til PUBG Continental Series 6: Asia. Vinneren av turneringen var NewHappy- laget, som fikk 259 poeng i sluttfasen.

Turneringen for den fremtidige vinneren begynte med en imponerende prestasjon på Weekly Finals, der NewHappy tok førsteplassen etter fire uker med konkurranse, og tjente totalt 450 poeng.

Chicken.gg

Gratis edelstener, pluss daglige, ukentlige og månedlige boosts!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Etter å ha kommet seg til sluttfasen av PUBG Champions League 2022 - Vår, tok laget raskt ledelsen, ikke bare vant individuelle runder, men også markert høy ytelse. Som et resultat scoret NewHappy 259 poeng, og passerte alle de nærmeste forfølgerne.

Resultater fra PUBG Champions League 2022 – Vår

• 1. plass: NewHappy - $157 273 + 40 PGC-poeng + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 2. plass: 17 Gaming — $94 364 + 20 PGC-poeng + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 3. plass: Tianba - $47 182 + 10 PGC-poeng + spor for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 4. plass: Petrichor Road - $31 454 + 5 PGC-poeng + spor for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 5. plass: TYLOO - $31 454 + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 6. plass: Four Angry Men - $15 727 + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 7. plass: JUFU - $15 727 + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 8. plass: Infanteri - $15 727 + spilleautomat for PUBG Continental Series 6: Asia.
  • 9. plass: Change The Game - $11 009 + spilleautomat på 22PCL Summer
  • 10. plass: TakeMeAway Gaming - $11 009 + spilleautomat på 22PCL Summer
  • 11.: Multi Circle Gaming - $7 863 + spilleautomat på 22PCL Summer
  • 12.: RainbowStyle - $7 863 + 22PCL sommerspor
  • 13. plass: DD Team - $5 504 + 22PCL Summer slot
  • 14. plass: Soy Milk Squad - $5 504 + 22PCL sommerautomat
  • 15.: WUKONG E-Sports Club - $3 145 + spilleautomat på 22PCL Summer
  • 16. plass: Dream Team - $3 145 + 22PCL Summer slot