EGW-NewsDota 2Alle nyheterOffisielt: Resolut 1på igjen HellRaisers

Offisielt: Resolut 1på igjen HellRaisers

0
0
2036

Roman Resolut1on Fominok sluttet seg til HellRaisers fra Virtus.pro 1. januar. I HR var han kaptein, i løpet av denne tiden, under hans ledelse, tok laget 3. plass i den første DPC -sesongen fra CIS (andre divisjon), 1. plass i den andre DPC -sesongen fra CIS (andre divisjon), fjerde plass i Pinnacle Cup 2021.

De viktigste skuffende resultatene av Resolut1on i HellRaisers var 3. plass i kvalifiseringen til The International 10, og den siste turneringen for Roman i HR var D2CL sesong 3, der HellRaisers tok 2. plass, og tapte mot V-Gaming i finalen.